Middagsmeny
SNACKS
Brödmedvispatbryntsmör&citron
70
OstronNo.3medbasilika,lime&färskPiri-Piri
60 / st
Rödbrokig-HårdostfrånFalköpingmedtomatmarmelad
85
PåveråsRosa-VitmögelostfrånPåveråsmejeri
80
Bayonne-Lufttorkadskinka
100
Fänkålssalami
85
Nocellaraoliver
70
Marconamandlar
75
Förrätter
RåbiffpåinnanlårmedCaesarmayo,ramslök,Parmesan,tempurakrisp&kapris
1/2 155 1/1 med pommes frites 265
Friteradost&chark-KroketterpåBayonneochAlmnäsTegelmedsenap-ochhonungsmayo&parmesan
145
Halstradtonfiskmedtryffeldressing,avrugacaviar,kallröktsvensksoja,mynta&pickladejalapeño
165
Burratamedglasrabarber,Esplettepeppar,honungskrasse&Marconamandel
155
Tempurafriteradbroccolimedgochujangsås
115
Varmrätter
Bakadtorskryggmedsmörslungadpotatis,sparrisbroccoli,vitvinssås&forellrom
355
Risottomedspenat,sockerärtor,syltadcitron&parmesan
255
SvensklammrostbiffmedmisoBeurreblanc,mynta,basilika,citrus&gulbeta
295
PaneradfläskschnitzelmedbryntRaselHanout-smör,grilladzucchini,rödvinssås&fänkålssallad
265
Svenskryggbiffklass5frånDalsjöforsmedkryddigapommesfrites,rödvinssåsmedschalottenlök&fermenteradKamotpeppar&Parmesan
385
DESSERT
Pâteáchouxfylldmedpistage-smörkräm
40 / st
Mandelkaka-Rabarber,Marconamandlar,romgrädde
125
“Enkulaibägare”-Mörkchokladglassinygräddatrånmedhavssalt&rostadvitchoklad
115