Ölbaren

Längst in på Häktet, förbi både restaurangen och köket, hittar man Ölbaren, som precis som namnet antyder, låter den ädla ölen vara i fokus. I den välfyllda kylen hittar ni ett stort utbud av olika ölsorter - allt från spontanjästa ales till den mörkaste av stouterna. Det finns något för alla, även om vi i Ölbaren försöker ha lite extra fokus på våra svenska smaker.

På tapp har vi fyra olika ölsorter att erbjuda. En stående produkt och favorit, serverad på det korrekta sättet, med en härlig och len skumkrona, är den färska tjeckiska ölen Pilsner Urquell. De tre resterande på tapp byts kontinuerligt ut och huserar numera under korta exklusiva perioder. Kom gärna in och se vad som serveras just nu!

Förslagsvis börjar du din vecka i Ölbaren redan på tisdagen då TABLE Tuesdays är igång, tisdagsklubben som styrs av vår egna personal där de klassiska brädspelen plockas fram. Spela ett parti Backgammon eller Den Försvunna Diamanten samtidigt som du njuter av en kall öl och har chansen att få styra musiken i Ölbarens högtalare.

Resten av veckan lever och andas vår ölbar. Passa på att komma in under den något lugnare onsdagen och prova dig fram bland sortimentet.

Värm upp inför helgen på torsdagen. På både fredagen och lördagen garanterar vi en fartfylld fest med högre puls och bubblande glädje. Precis som en riktigt god öl.

Välkomna!